Dünya » Avrupa » Türkiye Türkiye » Ankara

Sema Akkaya Sema Akkaya 23 Aralık 2010 16:03  
ankara benim için hep iş için gidilen bir şehir olmuştur. istanbuldan arabayla 4 saatte gidip, genelde ulus civarında bir otele yerleşip ertesi akşam döndüğüm bir iş yeri gibi. hakkında önerebileceğim şeylerden biri, kesinlikle adı olan (örneğin radisson gibi) bir otelde kalmanız ve akşam dışarda yiyecekseniz 10'a kadar yiyecekle işinizi halletmenizdir. zira açık yer bulunamayabilir. bir de eğlence için neredeyse hiç yer yok. belki de bu tip şeylerden dolayı istanbullu insanlar şu ankaradan dönüşü sevme üzerine şeyler söylerler.
 
Deniz Özsoy Deniz Özsoy 23 Aralık 2010 16:43  
tarihi ve turistik mekan olarak ankara kalesi var. kalenin eski dokusu arasında kahve içmek güzel. civarındaki tarihi evler birer gözlemeci, cafe olmuş artık ama. antikacıları bol.

burda daha kendine özgü bölüm pirinçhan. duvarında han duvarları şiiri yazılı. han daha çok bir el sanatları ve antikacılar mabedi denilebilir. gramafonlar, kırkbeşlikler, eskiye ait ne varsa burda bulunuyor. burda işiniz olmasa bile öylesine dolaşmak bile huzur verici!
 
 
serra serra 08 Nisan 2011 23:32  
Ankara'nın aslında güzel bir gece hayatı vardır. Sadece nerede oldugunu bilmek gerekir. Belki Istanbul kadar bol seceneginiz yoktur ama kaliteli mekanlarda uygun fiyatlara eglenebilirsiniz.
Kavaklıdere, Tunalı dolaylari ve Arjantin Caddesi kaliteli restoranları ve barları bulabileceginiz yerlerdir. Ve tabii ki Bilkent dolayları..
 
 
Petek Özkan Petek Özkan 18 Mart 2012 00:24  
Galata köprüsü, istinye, sarıyer buram buram rakı balık sofrası çağrıştırsa da bir İstanbullu olarak Ankara'da deniz kokusu olmadan rakı balık mı olur diyebilirsiniz. Ancak güzel bir sohbetle KafaLuka da gidilesi mekanlardan. Hoş müzikleri, lezzetli mezeleri ile bana güzel tatlar veren bir yer.

Bu da web sitesi (güzelmiş):

http://kafaluka.com/
 
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Üye değilseniz kayıt sayfasından olabilirsiniz.

Galeri

  • Ankara
  • Ankara
  • Ankara

Türkiye

Yerel adı: Türkiye
Nüfus: 66591000
Yüzölçümü: 774815 km²
Nüfus yoğunluğu: 86 kişi/km²
Devlet şekli: Cumhuriyet

Bu şehirdekiler

  1. Ömer Yavuz
  2. Seçil Gündüz
  3. Şenol Demirhan
  4. Onur Ozan Akın